
| Банкетне меню ресторана “Grand Café” | Вес | Цена |
| Холодні закуски | ||
| Асорті благородних сирів (дор-блю,Королівський, Голандський, камамбер, мед, горіхи, виноград) | 300 | 498,00 |
| Асорті твердих сирів моцарела,сир червоний сир голандський,сир з горіхом,виноград) | 300 | 418,00 |
| Асорті домашноього сала ( 3 вида сала у спеціях із бородинським хлібом ,гірчицею та хріном) | 350 | 247,00 |
| Асорті м’ясних делікатесів (буженіна,ростбиф,курячий рулет із соусом ) | 250 | 353,00 |
| Асорті овочеве ( томат,перец болгаркий,огурец,зелень) | 500 | 228,00 |
| Асорті рибне(сьомга,скумбрія х\к,масляна х\к,лимон,масліни) | 200/100 | 438,00 |
| Асорті домашнього солення (томат ,огірок,капуста квашена,яблоки мочені) | 500 | 228,00 |
| Закуска з чорноморської рибки (оселедець м\с,скумбрія м\с,тюлечка м\с,масліни,лимон) | 250 | 205,00 |
| Ікра из запечених баклажанів | 250 | 252,00 |
| Ікра щуки із тостами | 100/50 | 524,00 |
| М’ясна тарілка домашня (м’ясо копчене,грудинка копчена,ковбаса куряча,ковбаса із м’яса свинини) | 300 | 390,00 |
| Роли з млинців, із ніжним сиром та сьомгою | 200 | 366,00 |
| Рулетики из баклажанів із оригінальною закускою та горіхами | 250 | 292,00 |
| Форшмак (подається на тостах із темного хлібу) | 300 | 157,00 |
| Риба фарширована (целая от 1,5кг ) ціна за 1кг. | 1000г | 886,00 |
| Курка фарширована по -Царськи (ціна за 1кг) | 1000г | 665,00 |
| Капрезе (закуска из помидор,”боккончини”,соуса “песто”,кедрового ореха и базилика) | 250 | 201,00 |
| Печінковий торт | 350 | 241,00 |
| Паштет курячий на ніжному крекері | 250 | 179,00 |
| Філе оселедця із цибулею та маслинами | 200 | 179,00 |
| Філе скубрії із цибулею та маслинами | 200 | 179,00 |
| Томати по-італійські | 250 | 165,00 |
| Телячий язик із соусом | 100/50 | 294,00 |
| Італійські брускетти з овочами гриль та пармезаном | 150/100 | 165,00 |
| Маслини,оливки | 100 | 105,00 |
| Лимон | 100 | 46,00 |
| Салати | ||
| Класичний крабовий салат | 300 | 179,00 |
| Салат П’ємонтський(курче філе ,оливки, печериці,майонезна заправка) | 300 | 236,00 |
| Салат Олів’є класичній | 300 | 208,00 |
| Салат із морепродуктів | 300 | 351,00 |
| Салат Греческий (томат ,огірок,болгарський перець,фета,маслини ,цибуля) | 300 | 185,00 |
| Салат із обсмаженою у вині грушою ,міксом зелені та копченою курячою грудинкою | 300 | 265,00 |
| Салат Цезар із сьомгою | 300 | 369,00 |
| Салат Цезар із куркою (айсберг,рамен,куряче філе,сир “пармезан”,яйцо перепілки,томат чері,сухарики) | 300 | 236,00 |
| Салат із копченою куркою (куряче філе томати,огірок ,мікс салатів,кедровый горіх. | 300 | 236,00 |
| Салат Скандинавськи (два виду копченої ковбаси ,болгарський перець ,сир,майонезна заправка | 300 | 236,00 |
| Салат із овочами гриль та фетою | 300 | 205,00 |
| Салат із фетою, яблуками та карамелізованими горіхами,на основі мікса зелені | 300 | 205,00 |
| Салат з відвареного телячого язика (огірок ,томат,мариновані гриби) | 300 | 236,00 |
| Гарячі закуски | ||
| Мідії у вершково-часниковому соусі | 200 | 351,00 |
| Хвости тигрових креветок | 200/50 | 426,00 |
| Обсмажені ковбаски грильіз гірчицею | 200/50 | 205,00 |
| Деруни із грибним кокотом | 350 | 165,00 |
| Млинець із грибами (мішочек зав’язаний цибулею) | 100/25 | 70,00 |
| Млинець із куркою | 100/25 | 70,00 |
| Грибні шляпки запечені під сиром | 300 | 250,00 |
| Грибні шляпки запечені під сиром із куркою | 300 | 250,00 |
| Курячі крильця в медовому соусі та кунжуті | 300 | 252,00 |
| Овочі на мангалі | 200 | 205,00 |
| Сулугуні у лаваші (із сиром та зеленню) | 200 | 122,00 |
| Сулугуні у лаваші із копченим мясом(із сиром та зеленню) | 250 | 136,00 |
| Сир обсмажений у хрусткому клярі із ягідним соусом | 250/50 | 222,00 |
| Куряче філе у хрусткому клярі із соусом BBQ | 250/50 | 222,00 |
| Кальмари у пивному клярі із соусом тар-тар | 150 | 246,00 |
| Судак у хрусткій паніровці із соусом тар-тар | 150 | 267,00 |
| Жарення із картоплею та свининою | 400 | 150,00 |
| Гарниры | ||
| Рис із овочами | 300 | 91,00 |
| Картопля запечена із масляно-часниковим соусом | 250 | 102,00 |
| Картопля по-селянськи, дольками | 250 | 102,00 |
| Палента | 100 | 102,00 |
| Відварена картопля молода із зеленню | 300 | 102,00 |
| Молода картопля обсмажена | 300 | 102,00 |
| Гречнева каша із білими грибами | 250 | 78,00 |
| Плов із мідіями | 300 | 174,00 |
| Картопля фрі | 150 | 91,00 |
| Основные блюда | ||
| Голубці | 400 | 174,00 |
| Утка запечена з я блуками (домашня)від 1,5кг/шт | за 1 кг | 851,00 |
| Судак с овочами | 300 | 383,00 |
| Шашлик із сома | 250 | – |
| Скумбрія на мангалі(ціла риба поділена на 4 кус.) | 1 шт | 236,00 |
| Скумбрія з овочами | 1 шт | 236,00 |
| Реберця свинні на мангалі | 300 | 236,00 |
| Гаряча пательня із бараниною и картоплею | 300 | 351,00 |
| Гаряча пательня із телятиною та овочами | 300 | 325,00 |
| Гаряча пательня зі свиниглю та овочами | 300 | 292,00 |
| Гаряча пательня із курячим філе та овочами, під вершковим соусом | 300 | 230,00 |
| Шашлик із філе індички | 300 | 361,00 |
| Шашлик із бараніни | 300 | 369,00 |
| Шашлик із сьомги | 250/50 | 435,00 |
| Каре ягня | 300 | 305,00 |
| Шашлик із м’яса телятини | 300 | 336,00 |
| Шашлик із курячого філе | 300 | 242,00 |
| Шашлик із свиної шиї | 350 | 280,00 |
| Люля-Кебаб із бараніни | 300 | 336,00 |
| Люля-Кебаб із курки | 300 | 208,00 |
| Люля -Кебаб із телятини | 300 | 231,00 |
| Сьомга запечена у листковому тісті із вершковим соусом | 300 | 520,00 |
| Судак запечений у листковому тісті із вершковим соусом | 300 | 390,00 |
| Фруктова тарілка | 500 | 286,00 |
| Компот | 1л | 104,00 |
| Морс | 1л | 130,00 |
| Узвар | 1л | 104,00 |
| Лимонад | 1л | 130,00 |
| Шот грузинський | 1 шт | 45,00 |
| Хлібна корзина | 1 пор | 35,00 |
Банкетные залы работают до 01:00.Аренда зала после 01:00 составляет 1000 грн/час
Бронирование банкетных залов осуществляется только при внесении залоговой суммы от 500 грн для торжеств с ноября по апрель ,1000 грн – с апреля по конец октября.
При составлении банкетного меню для торжества в банкетном зале ,вносится сумма в размере 30 % от суммы заказа,для закупки сырья и продукции.
Декор зала(арка +банты на стулья+цветы на стол молодоженов)предоставляются в подарок.
Прочий декор просчитывается администратором индивидуально.Также ,заказчик может пригласить
Для декорирования зала прочих подрядчиков.

